Jij komt bij mij en dan?

Je wilt in jouw kracht gaan staan en tijdens jouw zoektocht ben je hier uitgekomen. Kamp je met een onderliggende kwestie, wil je je ontwikkelen op een bepaald gebied of heb je een andere coachingsvraag? Ik help je graag.
“Startpunt voor de coaching? Bereidwilligheid om jezelf in je kracht te gaan zien. We kunnen het!”

KENNISMAKING

Al vanaf jongs af aan had ik een goed beeld van wat er in mij speelde. Waarmee ik geholpen wilde worden. Vaak kwam dit voort uit het verdriet van ‘jezelf anders voelen dan de rest’. Maar, om dat beeld vervolgens te omschrijven vond ik vaak lastig…
Daarom omschrijven we samen jouw beeld bij het online kennismakingsgesprek. Het is namelijk vaak gemakkelijker om er samen met mij even over te praten, dan om het in je eentje te moeten omschrijven. In dit gesprek kijken we naar de doelen waaraan je wilt gaan werken.

Na dit gesprek stuur ik je meer informatie. Bij akkoord gaan we het eerste coachingsgesprek plannen! Als ik niet de juiste persoon ben om je te ondersteunen bij het behalen van jouw coachingsvraag, zeg ik dat ook. In dat geval kan ik je vrijblijvend adviseren waar je wel terecht kunt.

1

Heb je autisme?
En ben je klaar met balen?

2

Plan een kennismakingsgesprek met mij in en we bespreken vrijblijvend hoe ik je kan helpen.

3

Vond je het kennismakingsgesprek waardevol en wil je verder? Dan kijken we samen naar wat er nodig is in jouw situatie.

Coachingsgesprekken

In de coachingsgesprekken werken we aan jouw coachdoel. Hiervoor hanteer ik verschillende methodes:

SCHEMA’S MET OEFENINGEN

Net als veel mensen met een vorm van autisme ben ik een beelddenker. Daarom gebruik ik schema’s die visualiseren hoe ons denken werkt. Deze zijn gebaseerd op universele levenswijsheden die ik tijdens mijn reis over de wereld, maar ook mijn innerlijke reis, ben tegengekomen. De schema’s leg ik uit, ondersteund door praktijkvoorbeelden. En ik begeleid je om zelf te ontdekken hoe voor jou de vork in de steel zit. Maar net als met autorijden, gaat de theorie pas leven als je het in praktijk brengt.

Daarom help ik je met gerichte oefeningen die je thuis kunt doen. Met deze opdrachten zet je steeds een stap verder om te gaan kijken vanuit een groter perspectief.

SPECIFIEKE KWESTIES AANKIJKEN EN LOSLATEN

In het leven merken we regelmatig dat we ons niet helemaal vrij voelen. Dan hebben we te maken met een blokkade. Een blokkade komt voort uit een overtuiging die we (vaak onbewust) aanhangen en die ons beperkt. Als we dit soort overtuigingen onder ogen zien, kunnen we ze leren loslaten. En dit is stapsgewijs te doen. De toepassing hiervan heeft mij in het leven veel vrijer gemaakt!

En hierbij kan ik jou helpen! Want ik heb bij Willem Glaudemans een training gevolgd om mensen in dit proces te begeleiden. Om ons bewust te worden van die overtuigingen en ze los te laten. Bij hem heb ik ook de seminar reeks gevolgd ‘Verander je denken, verander je leven’, waarin heel helder is geworden wat de gevolgen zijn als je met minder angst en blokkades leeft. En… hóe je dat doet! Ook is hij een inspiratiebron voor mij om de weg van mijn hart te gaan, in persoon en met het ‘Boek van de Levensmissie’.

GEWOON: EEN ERVARINGSMAATJE

Naast de schema’s en loslaten van specifieke kwesties, heb ik jaren ervaring met ‘het piekermoment’, het G-schema en mindfulness. Deze methodes zetten we ook in waar het voor jou behulpzaam is! Ook deel ik mijn eigen ervaringen graag en bied ik ondersteuning over onder andere autisme en werk, relaties en dwanggedachten.

Tenslotte besteden we naast je coachdoel ook aandacht aan jouw algemene groei als persoon. Want een belangrijke kernwaarde van de coaching die ik bied, is dat ik jou zie als een volledig en bekwaam individu. Als je dat zelf ook gaat ervaren, bouw je meer zelfvertrouwen op. Met als resultaat dat je bijvoorbeeld gemakkelijker sociale contacten kunt aangaan en minder vastzit in jouw denkspiraal.

Jouw groei en ontwikkeling gaan gezien worden! Hierdoor zorgen we uiteindelijk we voor een positief rimpeleffect in de samenleving.

INVESTERING

Het uurtarief voor 2020 is:

Particulieren: € 65,00 incl. BTW
Bedrijven: € 65,00 excl. BTW

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Vragen hierover? Stuur deze via het contactformulier.

Gratis voorproefje?

Bekijk het filmpje en doe alvast samen met mij de oefening. Je kunt ook het schema downloaden wat hierbij hoort.

Download hier het schema in pdf.